Nieuwsbrief Januari 2019


Nieuwsbrief januari 2019

Geachte veehouder,

DAP Sneek website
Sinds kort hebben wij een website: www.dapsneek.nl. Hier vindt u algemene informatie over de praktijk, zoals openingstijden en bereikbaarheid, maar ook onze algemene voorwaarden, privacy verklaring en eerder verstuurde nieuwsbrieven. Vanaf de site kunt u doorklikken naar websites als het Zuivelplatform voor het koe-kompas, de gezondheidsdienst voor dieren, Vee-online, medirund en inforund.
Op de website vindt u voortaan ook de actuele medicijnenlijst met bijbehorende registratienummers en wachttijden. U krijgt de lijst nu niet meer 1x per jaar op papier; op de site staat altijd het meest recente overzicht.

Facturen voortaan digitaal
Met ingang van 1 februari zullen we onze facturen uitsluitend per email versturen. Dit betekent dat er een einde komt aan het versturen van papieren facturen.
Voor meer betalingsgemak kunt u overgaan op automatische incasso. U krijgt dan 1% korting op het factuurbedrag. Vul daarvoor het groene deel van het incassoformulier onderaan deze nieuwsbrief in en stuur het naar ons terug. U kunt ook contact opnemen met de praktijk om het te regelen.

Lunchmeeting Selectief droogzetten en OrbeSeal
Op 20 februari is de volgende lunchmeeting over de beste strategie voor het droogzetten en het gebruik van OrbeSeal. De meeting wordt geleid door Otlis Sampimon,specialist uiergezondheid bij Zoetis. Onze ervaring is dat Otlis veel praktische adviezen geeft. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze bijeenkomst. U kunt zich telefonisch opgeven: 0515-412 714

Met vriendelijke groet,
Team DAP Sneek